Contact opnemen

Uw naam (verplicht)
Uw email adres (verplicht)
Telefoonnummer (verplicht)
Uw bericht
captcha

Contactgegevens

Nieuw Adres

Hoveniersbedrijf Boerhof
Middelerpad 12
8121 RR Olst
Nederland

E: info@hoveniersbedrijfboerhof.nl
Mob: +31(0)6-20151409

foto-boerhof
foto-boerhof

Tuinontwerp & Advies

Binnen ons bedrijf werken wij altijd vooruitstrevend. Hoe kunnen wij een tuin plan ontwikkelen zodat het ook binnen uw eisen en budget past? En zelfs, hoe is het mogelijk om voor uw budget het maximale eruit te halen. U zult verstelt staan van een tal van mogelijkheden die wij u aanbieden om uw plan naar een hoger niveau te tillen.

Kennismaking

Voordat u een nieuwe tuin wilt moet u natuurlijk weten hoe de tuin eruit komt te zien. Heeft u zelf al een ontwerp of leuke ideeën die uw tuin zo moet maken zoals u hem voor ogen heeft? Voordat wij aan de slag gaan verdiepen wij ons eerst in uw ideeën van uw droomtuin. Als wij uw wensen en eisen kennen gaan wij aan de slag. Wij gaan inventariseren en gaan met onze kennis van producten voor uw tuinplan aan de slag. Om zo de juiste sfeer in uw droomtuin te creëren.

Ontwerp

Als alle wensen en eisen bekend zijn gaan wij aan de slag. Wij zullen eerst een schets ontwerp maken. Deze is makkelijk aan te passen als u toch een andere ingeving heeft. Tijdens het ontwerpen hebben wij nauw contact. Het is namelijk zonde als uw verwachting moet worden bijgesteld doordat er in het begin dingen over het hoofd zijn gezien.

Als u tevreden bent over het schets ontwerp gaan wij over tot een definitief plan. Hierbij moet u denken aan een compleet beeldbestek. Zo weet u precies hoe de materialen eruit zien en welke beplanting waar komt.

Het definitief plan word uitgewerkt in een 3D visualisatie programma. Dit heeft een tal van voordelen voor uw als klant. Ik kom bij u langs en presenteer uw droomtuin vanuit elke hoek van de tuin. We wandelen door uw tuin alsof het al gerealiseerd is. Elk jaargetij en dagdeel is zichtbaar en zo heeft u direct een beeld hoe de tuin er door de jaren uit komt te zien. Het is namelijk ook mogelijk om door uw tuin te wandelen over 5 jaar. Zo heeft u een compleet en overzichtelijk beeld van uw tuin. Zijn er toch aanpassingen nodig dan is dit snel aan te passen want alles is digitaal.

Hieronder een kleine impressie van een 3D tuinontwerp:

Advies

Heeft u een goed idee, maar weet u niet hoe het uitgewerkt moet worden? Beschikt u niet over de juiste machines? Of heeft u de kennis niet in huis om bepaalde technische ontwerpen uit te voeren? Wij helpen u graag!

De kunst om goeie ideeën uit te werken en uw ingrediënten zo te verwerken dat dit uiteindelijk leidt tot uw droomtuin is een vak apart. Wij weten als geen ander u te verassen met onze kennis. Als het nu gaat om een strakke, natuurlijke, zakelijke of een geheel eigentijds idee, wij weten als geen ander het eindresultaat zo te maken dat het een gewenste sfeer en uitstraling geeft die u voor ogen heeft.

Bent u enthousiast geworden? En ervan overtuigt dat wij uw ideeën tot een compleet tuin plan kunnen maken. Hoveniersbedrijf Boerhof uit Olst-Wijhe gaat vrijblijvend met u aan tafel om zo uw wensen en eisen uit te werken tot een concreet tuin plan. Bel of mail gerust. U kunt ook gebruik maken van het contact formulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op.

Als hoveniersbedrijf werken wij in de omgeving van Gelderland en Overijssel in en rond:

Apeldoorn, Bathmen, Boerhaar, Boskamp, Colmschaten, Deventer, Diepenveen, Eefde, Epe, Hattem, Heerde, Heeten, Heino, Lochem, Olst,  Raalte, Schalkhaar, Twello, Vaassen, Voorst, Wapenveld, Wijhe, Wilp, Zutphen, Zwolle, etc.