Contact opnemen

Uw naam (verplicht)
Uw email adres (verplicht)
Telefoonnummer (verplicht)
Uw bericht
captcha

Contactgegevens

Nieuw Adres

Hoveniersbedrijf Boerhof
Middelerpad 12
8121 RR Olst
Nederland

E: info@hoveniersbedrijfboerhof.nl
Mob: +31(0)6-20151409

foto-boerhof
foto-boerhof

Tuinonderhoud

Een groene tuin vergt veel tijd. Een tuin hoort er het hele jaar mooi en verzorgd bij te liggen. Als u uit het werk komt heeft u natuurlijk niet altijd zin om in de tuin te werken, maar juist om de ontspanning op te zoeken in uw tuin.

Om het maximale uit uw tuin te halen is het belangrijk om uw tuin in topconditie te houden. Er zal dus met regelmaat onderhoud gepleegd moeten worden. Ongewenste kruiden moeten verwijderd worden, beplanting moet (bij)gesnoeid worden, hagen moeten worden geschoren, gazon moet geverticuteerd worden. En de tuin/gazon moet bemest worden. Hoveniersbedrijf Boerhof uit Olst-Wijhe verzekerd u van een mooie tuin als deze het jaar rond deskundig onderhouden mag worden.

Heeft u een boom die te groot is? Het is niet altijd genoodzaakt deze te verwijderen. Door vakkundige snoei kan uw boom weer jaren mee. Hoveniersbedrijf Boerhof beschikt over deze capaciteiten. Wilt u de boom toch kwijt, geen probleem ook het volledig verwijderen van de boom behoort tot onze diensten.

Hoveniersbedrijf Boerhof uit Olst-Wijhe beschikt over de kennis en kunde om dit voor u te onderhouden. Daarom bieden wij verschillende onderhoudscontracten aan. Dit alles is afhankelijk van verschillende factoren te denken aan het wel of niet maaien van uw gazon, het opschonen van uw border of het verwijderen van blad.

Wilt u lekker van uw tuin kunnen genieten zonder dat u er zelf al te veel of geen werk mee hebt? In overleg maken wij een passend onderhoudscontract die aan uw wensen en eisen zal voldoen.

Wij onderhouden voor zowel particulieren, bedrijven en instellingen de tuin.

Als hoveniersbedrijf werken wij in de omgeving van Gelderland en Overijssel in en rond:

Apeldoorn, Bathmen, Boerhaar, Boskamp, Colmschaten, Deventer, Diepenveen, Eefde, Epe, Hattem, Heerde, Heeten, Heino, Lochem, Olst,  Raalte, Schalkhaar, Twello, Vaassen, Voorst, Wapenveld, Wijhe, Wilp, Zutphen, Zwolle, etc.