Contact opnemen

Uw naam (verplicht)
Uw email adres (verplicht)
Telefoonnummer (verplicht)
Uw bericht
captcha

Contactgegevens

Nieuw Adres

Hoveniersbedrijf Boerhof
Middelerpad 12
8121 RR Olst
Nederland

E: info@hoveniersbedrijfboerhof.nl
Mob: +31(0)6-20151409

foto-boerhof
foto-boerhof

Vijvers

Het aanleggen van een vijver is een hele klus. Het vraagt om de nodige professionele kennis en vakmanschap. Vaak betekent het een grondige renovatie van de tuin, waarbij veel dingen moeten worden aangepast te denken aan; bestrating, beplanting, misschien staat die hele belangrijke boom wel in de weg en zal deze op professionele wijze gerooid moeten worden. Hoveniersbedrijf Boerhof uit Olst-Wijhe beschikt over al deze aspecten en kan u op professionele werkwijze helpen. 

De basis voor vijveraanleg is altijd een goed doordacht en duidelijk uitgetekend vijverontwerp. Je moet denken aan verschillende niveaus in je vijver. Dit omdat je een goed en evenwichtig milieu moet creëren in je vijver.

Er zijn verschillende manieren om een vijver aan te leggen denk hierbij aan  voorgevormde bakken of vijverfolie. Bij voorgevormde bakken komt ook de nodige kennis kijken. Denk hierbij aan het plaatsen van de bak je moet alles zo goed mogelijk verdichten zodat er geen lucht tussen de bak en de grond zit.

Als de vijver gevuld is komt de afwerking. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden. Te denken aan natuursteen afwerklijsten of loopt u gazon tegen de vijver aan en moet deze goed en stevig opgevangen worden?

Ook het toepassen van filterbakken hoort tot onze werkzaamheden. Een biologisch vijverfilter helpt u de vijver gezond te houden. In een biologisch vijverfilter groeien bacteriën die bevorderlijk zijn voor de groei van uw vijverplanten.

Graag adviseren wij u bij de keuze van uw vijver, zodat u jarenlang kunt genieten van uw vijver.

Neem vrijblijvend contact met ons op.