Contact opnemen

Uw naam (verplicht)
Uw email adres (verplicht)
Telefoonnummer (verplicht)
Uw bericht
captcha

Contactgegevens

Nieuw Adres

Hoveniersbedrijf Boerhof
Middelerpad 12
8121 RR Olst
Nederland

E: info@hoveniersbedrijfboerhof.nl
Mob: +31(0)6-20151409

foto-boerhof
foto-boerhof

Tuinverlichting

Er zijn verschillende redenen om tuinverlichting aan te brengen. Het kan zijn om een bepaalde sfeer te creëren of om juist de buitenruimte aan te laten sluiten op uw woning. Ook kan het als gids werken om zo de weg te vinden en het geeft een mooi schaduw effect. Om deze sfeer te creëren is er een verlichtingsplan nodig. Er zijn verschillende aspecten waar u aan moet denken alvorens u aan de slag gaat met uw verlichting. Hoveniersbedrijf Boerhof uit Olst- Wijhe helpt u graag met de juiste keuze.

Tuinverlichting moet functioneel zijn. Je moet niet zoeken naar het sleutelgat van dat schuurtje achter in de tuin. Ook niveau verschillen moeten in het donker zichtbaar zijn. Het moet alleen sfeervol overkomen. Er zijn een tal van situaties denkbaar waarbij de tuinverlichting niet alleen functioneel is maar ook gevaren uit de weg kan nemen.

Uw tuin is een verlenging van uw woning en behoort ook tot woongenot. Daarom is het belangrijk dat u de juiste verlichting kiest. Wilt u een boom uitlichten of juist een mooi ornament verlichten? U wilt s ’avonds toch ook van uw tuin kunnen genieten en niet naar een donker zwart gat kijken.

Er is ruime keuze uit verlichtingsarmaturen. Veel gebruikte tuinverlichting werkt tegenwoordig op 12v dit omdat het makkelijk aan te sluiten is en het energieverbruik erg laag is. Het type armatuur is afhankelijk van het effect dat u wilt bereiken. U kunt denken aan spotlichten. Hiermee kunt u bepaalde elementen uitlichten. Of vind u het mooi om vanuit uw vlonder iets op te lichten denk dan aan floodlight. Ook kleine of grote lantaarns kunnen een schitterend effect geven niet alleen als het donker is, maar ook overdag kan het een bepaalde uitstraling geven.

Graag adviseren wij u bij de keuze van uw tuinverlichting, door middel van een goed verlichtingsplan zult u jaren lang plezier hebben van uw tuin.

Neem vrijblijvend contact met ons op.