Contact opnemen

Uw naam (verplicht)
Uw email adres (verplicht)
Telefoonnummer (verplicht)
Uw bericht
captcha

Contactgegevens

Nieuw Adres

Hoveniersbedrijf Boerhof
Middelerpad 12
8121 RR Olst
Nederland

E: info@hoveniersbedrijfboerhof.nl
Mob: +31(0)6-20151409

foto-boerhof
foto-boerhof

Sierbestrating

De tuin is een verlenging van uw woning. De keuze van uw bestrating is hierbij van groot belang. Neemt u tegels of juist klinkers, heeft u nagedacht over het formaat? Ook de kleur is mede bepalend voor de keuze van de juiste steen. Kiest u voor natuursteen of toch voor een betonproduct, keramisch of het authentieke gebakken materiaal. Dit zijn zomaar een aantal voorbeeld die bepalend zijn voor de uitstraling van uw tuin. Hoveniersbedrijf Boerhof beschikt over de juiste kennis een adviseert u graag bij hij maken van de juiste keuze.

De tuin heeft een woonfunctie gekregen. Het is een plek waar u naar uw werk en in het weekend ontspant. Dit vraagt om een tuininrichting die past bij uw persoonlijke wensen die aansluiten bij uw levensstijl. Kiest u voor die moderne grote tegels of voelt u zich prettig bij de mediterrane tinten die de tuin een warm gevoel bieden?

Wilt u een terras, tuinpad of inrit? Is het een trend, nostalgisch of juist authentiek. Wij werken nauw samen met verschillende leveranciers met volop keuze en een zeer uitgebreid assortiment aan betratings-en tuin producten. Laat u inspireren in het grote aanbod aan betonnen en natuursteen sierbestrating, siertegels en stapelelementen.

Heeft u geen zin om op uw knieƫn het onkruid uit uw bestrating te halen? Dan bied het voegen van uw bestrating de oplossing. Door in de voegen van uw bestrating een voegmortel aan te brengen zorgt uw ervoor dat het onkruid geen kans meer krijgt. Door dit eenmalig aan te brengen heeft jaren plezier van een onkruidvrije bestrating.

Hoveniersbedrijf Boerhof weet waarvoor het buitenleven bedoeld is, en weet door middel van kennis van producten uw tuin naar een hoger niveau te tillen.

Neem vrijblijvend contact met ons op.