Contact opnemen

Uw naam (verplicht)
Uw email adres (verplicht)
Telefoonnummer (verplicht)
Uw bericht
captcha

Contactgegevens

Nieuw Adres

Hoveniersbedrijf Boerhof
Middelerpad 12
8121 RR Olst
Nederland

E: info@hoveniersbedrijfboerhof.nl
Mob: +31(0)6-20151409

foto-boerhof
foto-boerhof

Schuttingen, pergola’s en vlonders

Schuttingen, pergola’s en vlonders zijn belangrijke elementen in uw tuin. Schuttingen zijn uitermate geschikt om snel privacy te creëren. Door de enorme keuze aan schuttingen speelt de smaak een enorme rol in het maken van de juiste keuze. Ook met pergola’s kunt u alle kanten op. Zo kunt u juist het laatste accent geven aan de tuin. Of gaat u voorkeur uit naar een stoer vlonder? Ook hier is het assortiment zeer groot te denken aan composiet of hardhout.

Schuttingen kunnen wij in vele soorten en maten leveren. De materiaal keuze is zeer uitgebreid, te denken aan; hardhout, composiet, geïmpregneerd of Douglas. Kiest u voor betonnen of juist hardhouten palen? Dit alles is bepalend voor een gewenst eindresultaat. Wij kunnen altijd schuttingen leveren die bij uw wensen en budget passen.

Zit uw idee er niet tussen? Ook zijn wij gespecialiseerd in het maken van maatwerk schuttingen.

Pergola’s kunnen om diverse redenen geplaats worden. Het kan het laatste accent toevoegen aan uw tuin, diepte maken of perspectief bieden, maar het kan ook functioneel zijn. Zo kunt u het gebruiken als speeltoestel voor uw kinderen door er een schommel aan te bevestigen. Ook kan het schaduw creëren.

Vlonders creëren een natuurlijke uitstraling in uw tuin. Ook geeft dit een bepaalde sfeer in uw tuin. Wij bieden maatwerk vlonders aan die in uw tuin ontwerp passen en professioneel worden aangelegd. Ook zijn er diverse soorten materialen waar u uw vlonder van kunt maken. U moet denken aan composiet, hardhout of geïmpregneerd. Een goede basis voor uw vlonder is van essentieel belang, daarom adviseren wij u graag bij de juiste keuze van de materialen.

Blokhut of overkapping
Wilt u een overkapping of blokhut in uw tuin? Ook dan bent u bij hoveniersbedrijf Boerhof uit Olst-Wijhe aan het juiste adres. Ruimte is altijd makkelijk al is het alleen maar om uw tuingereedschap, buitenmeubels, kussens of fietsen in op te bergen. Alles binnen handbereik en netjes droog opgeruimd.

De materiaalkeuze qua hout is enorm, maar terug te brengen tot twee soorten namelijk; hardhout en geïmpregneerd. Wij leveren bij voorkeur hardhout met het FSC keurmerk wat staat voor duurzaam bosbeheer. Om te bepalen welke schutting, pergola of vlonder bij u wensen passen komen wij vrijblijvend langs, neem hiervoor contact met ons op.