Contact opnemen

Uw naam (verplicht)
Uw email adres (verplicht)
Telefoonnummer (verplicht)
Uw bericht
captcha

Contactgegevens

Nieuw Adres

Hoveniersbedrijf Boerhof
Middelerpad 12
8121 RR Olst
Nederland

E: info@hoveniersbedrijfboerhof.nl
Mob: +31(0)6-20151409

foto-boerhof
foto-boerhof

Beregening

Heeft u geen tijd? Is uw tuin te groot? Of wilt u zich niet bezig houden met het besproeien van beplanting en gazon. Dan bied een beregeningsinstallatie een ideale uitkomst.

Waarom een beregeningsinstallatie?

Tijdens droge perioden is het belangrijk dat beplanting en gazon voldoende water krijgen. Dit is van zeer groot belang voor een gezonde groei van uw beplanting en gazon. Een beregeningsinstallatie zorgt ervoor dat u jaren lang onbezorgd van uw tuin kunt genieten zonder dat het u al te veel moeite kost. En des al niet te min het kostbare water verbruik. Door periodiek te beregenen is het water verbruik beduidend lager dan wanneer u zelf de slang pakt. Zo profiteren beplanting en gazon optimaal van de juiste hoeveelheid water op het juiste moment en op de juiste plek.

Tijdens de aanleg van uw tuin is het eenvoudig om de beregening aan te leggen. Maar ook bij bestaande tuinen is alles mogelijk. U kunt er voor kiezen om een waterbron te nemen of u kiest voor leidingwater.

Er zijn diverse verschillende sproeiers en druppelaars. U moet rekening houden met de hoogte van beplanting. Moet de sproeier boven de beplanting uitkomen, of moet de sproeier in uw gazon wegzakken. Door gebruik te maken van een regensensor bent u ervan verzekerd dat uw beplanting nooit teveel water krijgt. Deze sensor houd namelijk bij of er gesproeid moet worden. Dit zijn maar zo een aantal voorbeelden van de vele mogelijkheden die wij u aanbieden.

Om te bepalen welke beregeningsinstallatie u moet hebben komen wij vrijblijvend langs, neem hiervoor contact met ons op.