Contact opnemen

Uw naam (verplicht)
Uw email adres (verplicht)
Telefoonnummer (verplicht)
Uw bericht
captcha

Contactgegevens

Nieuw Adres

Hoveniersbedrijf Boerhof
Middelerpad 12
8121 RR Olst
Nederland

E: info@hoveniersbedrijfboerhof.nl
Mob: +31(0)6-20151409

foto-boerhof
foto-boerhof

Beplantingsplan

En dan zijn de contouren bekend. De straat ligt netjes, schuttingen zijn geplaatst en het gazon is klaar. Maar dan beplanting, dit is iets wat veel kennis en ervaring eist. Over die kennis beschikt hoveniersbedrijf Boerhof!

Er moet een beplantingsplan komen, dit is iets wat veel creativiteit en een overschot aan plantenkennis vraagt. Want waar bloeien de vaste planten goed, staan bomen op de juiste plek of wanneer moet ik snoeien? Is de grondsoort bestand tegen de door u gewenste planten? Staan ze niet te lang in de zon of komt er juist te veel wind? Zijn er planten die u graag wilt bewaren of juist niet terug wilt zien? Geen enkel beplantingsplan is het zelfde daarom is de kennis zo belangrijk. En dit is iets wat hoveniersbedrijf Boerhof in huis heeft.

Dit zijn allemaal aspecten die ik in een beplantingsplan verwerk. Aan de hand van uw wensen en eisen werken wij een goed leesbaar en gedetailleerd fullcolour beplantingsplan uit. Zodat u ook naar het aanplanten precies weet welke plant waar staat en wanneer het gesnoeid en bemest moet worden.

Is uw tuin bijna klaar maar mist u de beplanting nog? Geen probleem! Hoveniersbedrijf Boerhof uit Olst-Wijhe kan tegen concurrerende prijzen altijd vrijblijvend een passende offerte aanbieden.

Neem vrijblijvend contact op.