Contact opnemen

Uw naam (verplicht)
Uw email adres (verplicht)
Telefoonnummer (verplicht)
Uw bericht
captcha

Contactgegevens

Nieuw Adres

Hoveniersbedrijf Boerhof
Middelerpad 12
8121 RR Olst
Nederland

E: info@hoveniersbedrijfboerhof.nl
Mob: +31(0)6-20151409

foto-boerhof
foto-boerhof

Tuinaanleg

Een tuin aanleggen is niet iets wat je elke dag laat doen. Het is een verlenging van je woning. Waar begin je? En hoe? Dit zijn dingen die je niet dagelijks doet. Misschien moet uw bestaande tuin wel gerenoveerd worden. Ook dit kunnen wij voor u uitvoeren. Kijk hierover voor meer informatie op tuinrenovatie.

Voorafgaand zal er een inventarisatie plaats vinden om zo uw wensen en eisen in kaart te brengen. Met deze gegevens gaan wij aan de slag. En zal er indien nodig een ontwerp gemaakt worden.

Als het concept akkoord is zal het gerealiseerd moeten worden. Wij voeren dit nauwgezet uit op basis van de door u gestelde wensen en eisen. Hoveniersbedrijf Boerhof beschikt over de kennis en inzicht om uw tuin van begin tot eind op te zetten.

Als alles eenmaal duidelijk is hoe uw droomtuin eruit komt te zien maken wij voor u een duidelijke gespecificeerde offerte. Hierin komen alle aspecten en werkzaamheden aan bod. Zijn er dingen die u zelf wilt uitvoeren? Geen probleem. Als wij met elkaar tot overeenstemming zijn gekomen zullen wij samen gaan kijken om een planning te maken van de uit te voeren werkzaamheden.

Wij werken uitsluitend met de beste duurzame materialen en leveren een tuin af wanneer ook wij echt tevreden zijn. Uw nieuwe tuin moet u uiteraard weer jaren plezier en rust geven.

Of het nu gaat om:

Hoveniersbedrijf Boerhof uit Olst- Wijhe staat garant voor een vakkundige aanleg die al uw verwachtingen overtreft.

Ook naar oplevering kunnen genieten? Wij bieden u graag een onderhoudscontract aan zodat u nog vele jaren plezier kunt hebben van uw tuin. Zo blijft u verzekerd van een mooie blijvend groene tuin. Kijk hierover voor meer informatie op tuinonderhoud.

Als hoveniersbedrijf werken wij in de omgeving van Gelderland en Overijssel in en rond:

Apeldoorn, Bathmen, Boerhaar, Boskamp, Colmschaten, Deventer, Diepenveen, Eefde, Epe, Hattem, Heerde, Heeten, Heino, Lochem, Olst,  Raalte, Schalkhaar, Twello, Vaassen, Voorst, Wapenveld, Wijhe, Wilp, Zutphen, Zwolle, etc.