Contact opnemen

Uw naam (verplicht)
Uw email adres (verplicht)
Telefoonnummer (verplicht)
Uw bericht
captcha

Contactgegevens

Nieuw Adres

Hoveniersbedrijf Boerhof
Middelerpad 12
8121 RR Olst
Nederland

E: info@hoveniersbedrijfboerhof.nl
Mob: +31(0)6-20151409

foto-boerhof
foto-boerhof

Tuin renovatie

Is uw tuin u boven het hoofd uitgegroeid? En ziet u het zelf niet zitten om de tuin eens goed onderhanden te nemen? Wilt u eigenlijk de tuin terug die u altijd heeft gehad? Dan word het tijd om de tuin te gaan renoveren.

U ziet het zelf niet zitten om de beplanting flink terug te snoeien of planten te verwijderen. Misschien moeten de vaste planten gescheurd worden om zo het perfecte evenwicht weer terug te krijgen in uw tuin.

Zijn er verrotte delen in uw bestaande schutting en moeten deze vervangen worden om zo voor een relatief klein bedrag toch weer jaren plezier te hebben van de schutting.

Blijft er water op de bestrating staan of is door de jaren heen de bestrating verzakt. En moet deze weer op gewenst niveau gelegd worden zodat het water weer van het terras afloopt richting de beplanting.

Ligt u border te laag of moet er bodemverbetering worden toegepast, dit zijn allemaal aspecten die wij graag met u doornemen. Zodat u weer jaren kunt geniet van uw gerenoveerde vertrouwde tuin.

Bij renoveren moet u denken aan:

  • Grof snoeiwerk
  • Bomen vellen
  • Ophogen/verbeteren grond
  • Vaste planten scheuren
  • Opnieuw bestraten
  • Beplanting opnieuw inrichten

Ook uw tuin laten renoveren neem contact met ons op.

Als hoveniersbedrijf werken wij in de omgeving van Gelderland en Overijssel in en rond:

Apeldoorn, Bathmen, Boerhaar, Boskamp, Colmschaten, Deventer, Diepenveen, Eefde, Epe, Hattem, Heerde, Heeten, Heino, Lochem, Olst,  Raalte, Schalkhaar, Twello, Vaassen, Voorst, Wapenveld, Wijhe, Wilp, Zutphen, Zwolle, etc.