Contact opnemen

Uw naam (verplicht)
Uw email adres (verplicht)
Telefoonnummer (verplicht)
Uw bericht
captcha

Contactgegevens

Nieuw Adres

Hoveniersbedrijf Boerhof
Middelerpad 12
8121 RR Olst
Nederland

E: info@hoveniersbedrijfboerhof.nl
Mob: +31(0)6-20151409

foto-boerhof
foto-boerhof

De Levende Tuin

De Levende Tuin, een oase voor mens en dier

Een tuin waarin je de natuur kunt zien, voelen, horen, ruiken én proeven. Dat is een Levende Tuin.Met veel groen en natuurlijke materialen. In zo’n oase is het heerlijk toeven, voor mens én dier. Bovendien biedt een levende tuin tal van voordelen. Zo geeft het energie en voert het regenwater af. Daarnaast verhoogt zo’n tuin de waarde van uw woning.

De levende tuin is een tuin die aan alle kanten leeft. U kunt er van genieten en er zelfs van eten. Ook vogels, vlinders en egels vinden er hun voedsel en beschutting. Door de juiste keuze van bloemen en planten komen dieren als vanzelf. Hoe meer variatie in planten en struiken, hoe meer ook natuur en milieu worden geholpen. Stel u eens voor hoe heerlijk het is om het getjilp van vogels van dichtbij te horen. Of prachtige vlinders vanuit uw stoel te bekijken. En nog een idee: niets is zo lekker als aardbeien uit uw eigen tuin. Zo’n tuin vol leven nodigt ook kinderen uit om buiten te spelen en de natuur te ontdekken.

Wilt u van uw tuin een groene oase maken? Een tuin die makkelijk te onderhouden is? De hovenier is gespecialiseerd in levende materialen. Hij helpt u met adviezen en tips, ontwerp, uitvoering en onderhoud.

Wij zijn aangesloten bij Branchevereniging VHG, voor ondernemers in het groen, www.vhg.org

Kijk voor info ook op Facebook, bij ‘Branchevereniging VHG, De levende tuin’.