Contact opnemen

Uw naam (verplicht)
Uw email adres (verplicht)
Telefoonnummer (verplicht)
Uw bericht
captcha

Contactgegevens

Nieuw Adres

Hoveniersbedrijf Boerhof
Middelerpad 12
8121 RR Olst
Nederland

E: info@hoveniersbedrijfboerhof.nl
Mob: +31(0)6-20151409

foto-boerhof
foto-boerhof

Boomverzorging

Een boom geeft een bepaald beeld in de buiten ruimte. Het kan rust geven maar ook de lucht reinigen. Bomen hebben een tal van voordelen als het om de leefomgeving en veiligheid van de mens gaat. Maar soms worden bomen te groot en moeten ze gesnoeid worden, of zelfs verwijderd worden. Hoveniersbedrijf Boerhof uit Olst-Wijhe kan u van alle gemakken voorzien als het gaat over: snoeien, rooien en controleren van bomen. Met een brede kennis en een vakkundig netwerk aan vakmensen is geen boom te groot.

In de praktijk word veelal gekeken naar het snoeien,  vellen, bodemverbeteren en het controleren van bomen. Dat boomverzorging daarbij een specialistisch vak is mogen duidelijk zijn. Het vraagt om praktische en fysieke vaardigheden. Ook moet je een goed inzicht hebben in de biologische, mechanische en chemische processen van een boom.

Een goede begeleidingssnoei is van essentieel belang als het gaat om de groei bevordering. Vaak worden bomen aangeplant en word er nauwelijks meer naar omgekeken. Bomen creëren door de jaren heen een kroon. Dit is uiteindelijke zijn natuurlijke vorm. Om een boom te stimuleren en zijn vitaliteit te kunnen behouden is er begeleidingssnoei nodig.

Hoveniersbedrijf Boerhof uit Olst-Wijhe kan door middel van klimtechnieken uw boom op de moeilijkste plekken snoeien, dode hout verwijderen of zelfs helemaal verwijderen. Heeft u meerdere bomen? Geen probleem, wij beschikken ook over de kennis en ervaring als het gaat om het werken vanuit een hoogwerker.

Heeft u vragen over uw boom? Wordt deze te groot, zit er veel dood hout in of moet er geveld worden? Geen probleem! Hoveniersbedrijf Boerhof uit Olst-Wijhe kan altijd een vrijblijvend en passende offerte aanbieden.
Neem vrijblijvend contact op.

boomverzorging

boomverzorging

IMG_2997

Als hoveniersbedrijf werken wij in de omgeving van Gelderland en Overijssel in en rond:

Apeldoorn, Bathmen, Boerhaar, Boskamp, Colmschaten, Deventer, Diepenveen, Eefde, Epe, Hattem, Heerde, Heeten, Heino, Lochem, Olst,  Raalte, Schalkhaar, Twello, Vaassen, Voorst, Wapenveld, Wijhe, Wilp, Zutphen, Zwolle, etc.